Cath&Kath Personlige armbånd med tekst

Cathrine og Kathrine er duoen bag branded Cath&Kath.
Vi har kendt hinanden siden vi var 17 år gamle. I vores unge år blev vi gift (og skilt) fra et sæt brødre, og derfor er vores børn fætre og kusiner, og det er vi ret vilde med.

Vores armbåndseventyr startede, da vi begge gerne ville købe personlige armbånd, men ikke kunne finde lige netop det, som vi gerne ville have.
Derfor startede jagten på at finde de rette materialer og værktøj for at få det produkt, som i vores øjne, er det perfekte armbånd.

Nu har vi etableret Cath&Kath og glæder os over, at så mange dejlige mennesker synes, at vi laver skønne armbånd med indgravering, og vi ser frem til endnu flere glade kunder.

Vi håber derfor, at I fortsat vil følge os, og bestille endnu flere armbånd med personlige budskaber til enten jer selv, eller én I holder af.
Vi vil i hvert fald gøre vores allerbedste for at levere et smukt personligt armbånd med tekst lavet med masser af kærlighed ❤

Cath er vores kreative direktør og ekspert i selve produktionen af vores armbånd.
Kath er vores salg- og marketing direktør og sørger for, at I kan følge med i Cath&Kath kreationer på Instagram og Facebook.

Du kan se og købe vores armbånd her.